top of page
Axess Imaging
Family Portrait 5
Axess Imaging

Despre noi

AXESS IMAGING este un centru de imagistica medicala dedicat sanatatii oamenilor.

 Misiunea noastra este evaluarea corecta a starii de sanatate a pacientilor printr-un diagnostic rapid si precis, oferind servicii medicale de inalta calitate, bazate pe aparatura ultra moderna cu interpretarea rezultatelor de catre un medic de elita alaturi de un personal dedicat si bine pregatit.

Viziunea noastra este sa devenim lider in servicii medicale de diagnostic, avand in vedere permanenta grija pentru pacientii nostri in tot ceea ce facem.

Axess Imaging este un centru de imagistica medicala creat cu pasiune, daruire, profesionalism si respect pentru pacient, devenind rapid un etalon si primul nume in imagistica medicala din regiune.

Servicii unice în regiunea Galați/Brăila


Elastografie mamara

pentru detectarea cancerului de san

(sonoelastografie mamara)
Elastografie tiroidiana (sonoelastografie glanda tiroida)
Elastografie hepatica – cuantificare grad de fibroza în hepatitele cronice cu virus B si C
Ultrafast Doppler vascular

Mamografie digitală
Tomosinteza sânului (mamografie 3D) 

TARIFE SERVICII MEDICALE [.pdf]

 

Despre noi

Servicii Medicale

Ecografie

 

Este o metoda imagistica nedureroasa 

care utilizeaza unde de inalta frecventa,

numite ultrasunete.

Elastografie

 

Sau sonoelastografia este cea mai noua metoda folosita in investigatii imagistice pentru afectiuni ale sanului, tiroidei, prostatei, ficatului si sistemului vascular.

Doppler Color

 

UltraFast Doppler, uneste Color si PW Doppler intr-un singur modul, fiind un alt progres tehnologic posibil cu platforma ultrarapida a ecografului.

Imagistica sânului

 

Centru de excelenta în depisatarea precoce a cancerului mamar. 

Investigatii de inalta acuratete. Diagnostic precis. Monitorizare adecvata.

Mamografie Digitala

 

Este o noua metoda radiologica de investigare a starii de sanatate a sanului cu cea mai redusa doza de raze ionizante.

Tomosinteza 3D

 

Reprezinta cea mai moderna tehnologie de examinare a sânului, fiind cunoscuta altfel si sub denumirea de mamografia 3D.

Serviciile noastre

20+

Ani de experiență

30000+

Pacienți multumiți

80+

Certificări și cursuri

6

Membri în echipa medicală

Dotari medicale

Centru Imagistica Medicala Axess Imaging dispune de cea mai noua tehnologie in materie de ecografie, elastografie si Doppler Color, gratie aparatului premium Aixplorer MultiWave Supersonic de ultima generatie, unic in estul Romaniei in tehnica ecografica (ultrasonografie). 
In premieră la Galati am adus deasemenea unul dintre cele mai performante sisteme de diagnosticare a cancerului la sân, mamografia digitală cu tomosinteză (3D) : Giotto Class. Acesta este primul aparat instalat in Romania si unicul mamograf complet digital din regiune.

Ecografia mamara are acum un proces de diagnosticare imbunatatit datorita capacitatii ecografului Aixplorer de a evidentia structuri anatomice mamare in mod clar si distinct, de la suprafata pielii pana la nivelul peretelui toracic. In plus, numai ecograful Aixplorer a patentat Elastografia ShearWave, care este dovedit clinic pentru a imbunatati specificitatea ecografiei de san. Mai multe informatii gasiti aici.

Mamografia digitală cu tomosinteză (3D) se recomandă, cu precădere, în cazul predispoziţiei pacientului la cancerul mamar (existenţa în familie a unor factori de risc de cancer mamar şi a unui istoric personal care favorizează apariţia bolii), pentru a descoperi leziuni noi sau pentru o a doua opinie medicala. Rezultate diferitelor studii clinice arată că mamografia poate ajuta la reducerea semnificativă a deceselor cauzate de cancerul de sân între 40 şi 70 de ani, în special după vârsta de 50 de ani. Chiar şi atunci când rezultatele investigatiei sunt favorabile, noi recomandăm repetarea ei anual, mai ales daca exista antecedente in familie de cancer. Vizitati website dedicat mamografiei aici.

Echipamente
Analyzing Scans

Ce spun pacientii despre noi

Am fost multumita de serviciile acordate, desi este mai bine sa nu te confrunti cu o problema de sanatate care sa conduca la intalnirea pacient-medic. Doamna dr. Cornea este speciala, in modul cel mai frumos spus, iti transmite caldura si increderea ca totul se poate rezolva.

Sunteti o echipa superba si formati un tot unitar prin motivatia si simtul responsabilitatii pe care o datorati pacientului. Respectul,grija,atentia si responsabilitatea sunt cateva din “potiunile tamaduitoare” cu care pacientul se linisteste inca de la sosire, constient ca a ales echipa”ce o sa-i lamureasca ingrijorarile. Va multumesc!

Am apreciat mult faptul ca se respecta strict ora programarii, intimitatea pacientului si profesionalismul actului medical. Felicitari si multumiri!

Eduard M.

Simona R.

Gabriela N.

Cred în respect și empatie pentru pacienți! Aici am găsit chiar mai mult!

Luiza Ivan

Cea mai profesionista echipa medicala din Galati cu cel mai frumos si bine dotat cabinet! Recomand oricind cu placere!

Oricine are nevoie de serviciile dumneavoastra sa apeleze cu incredere.Eu am fost foarte multumita de serviciile dv. si de amabilitatea si profesionalismul doamnei doctor Cornea . Va multumesc !

Cristina Alexe

Lazarescu Florica

Testimoniale

Contact

Ne găsiți la adresa

Galati, str. Crizantemelor, nr. 8

cod poștal 800595

Program lucru

Luni – Joi  12:00 – 18:00

Vineri    08:00 – 14:00

 

Axess Imaging SRL a fost înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 2447/20.08.2014 la A.N.S.P.D.C.P.

Date firma:
Axess Imaging SRL
Sediu social: Str. Cetatianu Ioan nr.3, Galati
CUI 30544101
Nr. reg com : J17/952/2012
Capital social 200lei
Cont lei: RO03INGB0000999903156267
Deschis la banca ING sucursala Galati

Axess Imaging SRL prelucreaza datele dumneavoastra personale in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii serviciilor medicale, pentru efectuarea de actiuni de marketing direct sau evaluari statistice. Va puteti exercita drepturile legale (acces, interventie si opozitie) in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, trimisa pe adresa noastra.

Contactează-ne
bottom of page